Μερακλίδικη συνταγη, μελιτζάνες με φέτα τυρια και λουκάνικο!!!
Δείτε ακόμα: Η καλύτερη συνταγή για σπιτικά κεμπάπ!
Κόβω τις μελιτζάνες σε φέτες και τις βάζω σε αλατόνερο για μισή ώρα. Μετά τις αφήνω να στραγγίξουν, τις λαδώνω ελαφρά και από τις δύο μεριές και τις ψήνω στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν γυρνώντας τες από μια φορά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω λάδι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι με το σκόρδο. Μετά βάζω τις ντομάτες αλάτι πιπέρι και τον πελτέ τσιγαρίζοντας λίγο. Προσθέτω ζεστό νερό και τον βασιλικό και αφήνω να σιγοβράζει και να χυλωσει η σάλτσα. Βάζω στα πήλινα λίγη από την σάλτσα μετά τις μελιτζάνες τριμμένη φέτα το λουκάνικο ρίχνω ακόμα λίγη σάλτσα και το τριμμένο κασέρι. Κλείνω με τα καπάκια και ψήνω στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου ανάλογα τον φούρνο σας. Λίγο πριν το τέλος ανοίγω τα καπάκια να πάρει λίγο χρώμα!!!
Καλή επιτυχία!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ και το μέλος Αλεξάνδρα Κυριάκη
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More