5 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι αλεύρι
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν
1 βανίλια
Γάλα
1 κουτι garni
κερασάκια
2 1/2 ποτήρια νερό
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 πορτοκάλι κομμένο για άρωμα
Βράζουμε το σιρόπι για 7 λεπτά. Για να γεμίσουμε τους μπαμπάδες χτυπάμε 2 φακελάκια garni με το ανάλογο γάλα (όσο αναγράφεται στη συσκευασία). Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τα φορμάκια, διαφορετικά χρησιμοποιούμε στρογγυλή φόρμα του κέικ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 για 35 με 40 λεπτα ανάλογα το φούρνο. Σιροπιαζουμε και αφήνουμε να κρυωσουν. Τα γαρνίρουμε με τη σαντιγί και τα κερασάκια.
Δείτε και αυτό: Φανταστική Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ και το μέλος Eleftheria Chondrou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More