Σούπερ γλυκό ψυγείου με ροδάκινα!

Υλικά

  • 1 πακέτο σαβαγιάρ (έχει 4 σειρές μπισκότα)
  • 250γρ. μασκαρπόνε
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες
  • 2 κονσέρβες ροδάκινα
  • Λίγο γάλα για τα μπισκότα
  • 300ml κρέμα γάλακτος για τη σαντιγή
  • 2 κ.σ άχνη ζάχαρη για τη σαντιγή
Συνταγή για γλυκό ψυγείου με ροδάκινα!

Εκτέλεση

Χτυπάμε το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες. Ενώνουμε τα 2 μείγματα και το βάζουμε στο ψυγείο. Αδειάζουμε την πρώτη κονσέρβα με τα ροδάκινα και αφήνουμε να στραγγίξουν (το σιροπάκι το κρατάμε!). Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο μείγμα με το μασκαρπόνε. Αδειάζουμε και στραγγίζουμε και την άλλη κονσέρβα κατα τον ίδιο τρόπο. Βάζουμε το σιροπάκι από τα ροδάκινα μαζί με λίγο γάλα σε ένα βαθύ μπωλ και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα ένα για πολύ λίγο και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Μόλις καλύψουμε την επιφάνεια ρίχνουμε τη μισή κρέμα με το μασκαρπόνε. Βάζουμε άλλη μια σειρά από σαβαγιάρ και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη σε σαντιγή και διακοσμούμε το γλυκό μας παρέα με τα ροδάκινα.

Δείτε ακόμα: «Μιλφέιγ» – Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς (cream crackers) και κρέμα άνθους αραβοσίτου

Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι! Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ και το μέλος Georgia Chatzimanoli-Grimwood

0/5 (0 Reviews)
Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!