Έχετε κόσμο και θέλετε να φτιάξετε κάτι εύκολο, γρήγορο αλλά και ιδιαίτερο; Αυτά τα αφράτα τυροπιτάκια με κατσικίσιο τυρί είναι ο ιδανικός μεζές.
Μια πανεύκολη ζύμη κι αν δεν σας αρέσει το κατσικίσιο τυρί τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι τραβάει η όρεξή σας.
Υλικά για τη ζύμη
220 γρ. σπορέλαιο
220 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης με αυγοδάρτη και προσθέτουμε μέσα 500 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί και 500 γραμμάρια φαρίνα. Τα ανακατεύουμε καλά φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα με κενό μεταξύ τους.
Τα περνάμε με κρόκο και λίγο ελαιόλαδο ανακατεμένο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170/180 βαθμούς για 20/25 λεπτά (ανάλογα από το φούρνο). Βγαίνουν 20 κομμάτια.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Kassandra
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More