Μια συνταγή για τους λάτρεις της καρύδας και των μπάουντι.
260 γρ. ινδική καρύδα
1 ζαχαρούχο γάλα
50 γρ. βούτυρο λιωμένο
300 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη καρύδα, το ζαχαρούχο και το βούτυρο και ζυμώνουμε καλά τα υλικά. Δίνουμε το σχήμα των αυθεντικών μπάουντι (μπάρες). Σκεπάζετε το ταψί με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες έτσι ώστε να σφίξουν και να μην διαλύονται αργότερα βουτώντας τας στην ζεστή σοκολάτα. Μετά το πέρασμα του χρόνου, φτιάχνουμε το γλάσο. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Αφού κρυώσει ελαφρώς η σοκολάτα και δεν καίει, βγάζουμε τις μπάρες ινδοκάρυδου από το ψυγείο και με την βοήθεια 2 πιρουνιών βουτάμε τις μπάρες μια μία μέσα. Τις αραδιάζουμε στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε να κρυώσουν και να στεγνώσουν καλά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Talida Marin
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More