Εύκολα, πολύ αρωματικά και αφράτα μπισκότα.
1 ποτήρι σιρόπι από γλυκό κουταλιού εγώ έβαλα από κυδώνι
2 ποτήρια λάδι εγώ έβαλα 1 ηλιέλαιο και1 ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού με 1 κουταλάκι σόδα μέσα
4 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο 2 βανίλιες λίγη κανέλα
Ένας κροκός αυγού για την επάλειψη το ασπράδι το έριξα μέσα
Σε μπολ έχουμε τα στερεά υλικά.
Σε άλλο μπολ ρίχνουμε τα υγρά και τα χτυπάμε με σύρμα κατόπιν ρίχνουμε και τα στερεά και ζυμώνουμε. Μπορεί να χρειαστεί λίγο αλεύρι ακόμη να γίνει μια εύπλαστη ζύμη να μην κολλάει.
Την αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί και πλάθουμε τα μπισκότα μας.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με τον κρόκο.
Ψήνουμε σε προθέρμανσμενο φούρνο στους 180 β για 10 λεπτά περίπου.
Αν τα θέλετε νηστίσιμα μη βάζετε το αυγό.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Aristea Mpesiri
Μπισκότα με Πορτοκάλι για τον καφέ σας!
Μπισκότα Χωρίς Ψήσιμο με Κουάκερ – Κι όμως γίνεται!
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More