Τραγανή και πεντανόστιμη μπατζίνα.
1 κιλό κολοκύθι τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
100 γρ. λάδι
3 ποτήρια νερό
Αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός κάπως σφιχτός
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί, βάζω βιτάμ και λίγο λάδι.
Ρίχνω το μείγμα απλώνω ομοιόμορφα.
Ρίχνω βιτάμ σε μπουκίτσες παντού και λίγο λάδι.
Τα υλικά είναι για το μεγάλο ταψί τής κουζίνας.
Ψήνω αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Για να μείνει τραγανή την βγάζω από το ταψί πάνω στη σχάρα τής κουζίνας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Βουλα Πολυζου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More