Εύκολα τυροπιτάκια με μόνο 3 υλικά.
1 ρετσίνα (500ml)
200ml σπορέλαιο
2 μπέικιν και όσο αλεύρι γ.ο.χ πάρει για μια ζύμη που δε θα κολλάει
οτι γέμιση θέλετε
Διαλύω τα 2 μπέικιν στη ρετσίνα, προσθέτω το σπορέλαιο και μετά το αλεύρι. Ζυμώνω και δουλεύω πάνω στον πάγκο για κάνα 5λεπτο μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και εύπλαστη.
Παίρνω λίγο ζυμαράκι, το ανοίγω στρογγυλό, βάζω τη γέμιση στη μέση και το κλείνω δίνοντας τριγωνικό σχήμα. Από πάνω αλείφω αυγό και ρίχνω σουσάμι.
Ψήνω πάνω κάτω για 20 λεπτά περίπου. Για τη γέμιση έτριψα φέτα και ανακάτεψα με αυγό.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kyriaki Orfanidou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More