Ένα υπέροχο λικέρ με βύσσινο γεμάτο αναμνήσεις και αρώματα.
2 κιλά βύσσινα
1 κιλό ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλας
5 καρφάκια γαρύφαλλο
1 λίτρο κονιάκ
Πλένω και αφαιρώ το κουκούτσι από τα βύσσινα.
Μέσα σ’ ένα μεγάλο γυάλινο βάζο τοποθετώ σε στρώσεις τη ζάχαρη, τα βύσσινα, τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα.
Ρίχνω το κονιάκ, σφραγίζω και αφήνω για 40 ημέρες στον ήλιο.
Ενδιάμεσα ανακινώ το βάζο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Μαρινα Μισαηλιδου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More