Υπέροχα,νόστιμα,εύκολα αφράτα και λαχταριστά αλμυρά κουλουράκια. Είναι σαν αφράτα μπατόν σαλέ.
500 γρ. φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
1 ποτήρι ηλιέλαιο
3/4 του ποτηριού χλιαρό νερό
Λίγο αλάτι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, να γίνουν μια ωραία ζύμη, πλάθουμε και ψήνουμε σε αντιστάσεις, για 30 με 35 λεπτά στους 160.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Sunday Lous
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More