Παραδοσιακή μελόπιτα με ανθότυρο και μέλι για έναν τέλειο συνδυασμό!
500 γρ. ανθότυρο
4 αυγά
1 γεμάτη κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 βανίλια
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
100 γρ. μέλι
Κανέλα
λίγο σουσάμι
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι 20 εκατοστών και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Νικολέττα Πετροπούλου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More