Νόστιμες ρυζοκροκέτες που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Ρύζι βρασμένο 1.5 φλ
1 κ. σ. βούτυρο
1 αυγό
Μισή φλυτζάνα φέτα σπασμένη με το πιρούνι
Μισή φλυτζάνα τυρί τριμμένο που λιώνει
Μισή φλυτζάνα αλλαντικά της αρεσκείας σας σε καρεδάκια
3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, λίγο πιπέρι, μαϊντανό ψιλοκομμένο
Έβαλα όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακάτεψα να ομογενοποιηθούν. Το έβαλα μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει.
Μετά τα έφτιαξα μπαλάκια.
Σε ένα μπολ χτύπησα 2 αυγά και σε ένα άλλο έβαλα τριμμένη φρυγανιά. Τα πέρασα πρώτα στο αυγά μετά στην φρυγανιά και τα τηγάνισα σε καλαμποκέλαιο μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Αλεξάνδρα Κυριάκη
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More