Κουνουπίδι τοστ για θρεπτικό brunch.
1 κουνουπίδι τις φουντίτσες
1/2 κούπα παρμεζάνα
3 αυγά
4 φέτες γαλοπούλα
4 φέτες γκούντα
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι , ελαιόλαδο
Βάζουμε στο μούλτι το κουνουπίδι και μετά σε μια πετσέτα και το στύβουμε καλά να βγάλει όλα τα υγρά του.
Χτυπάμε ελαφρώς με ένα πιρούνι τα αυγά και τοποθετούμε σε αυτά το κουνουπίδι, ρίγανη, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύομε και χωρίζουμε το μείγμα στα 8 έτσι ώστε να βγουν 4 τοστ.
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε δυο δόσεις.
Με μια σπάτουλα δίνουνε τετράγωνο σχήμα και ψήνουμε κάθε μεριά για 4’ περίπου.
Μετά βάζουμε μια φέτα τυρί και μια γαλοπούλα, κλείνουμε σαν τοστ κι αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Sophia Gazi
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More