Όμορφη παραδοσιακή κρητική συνταγή για γαμοπίλαφο.
Σιγοβράζουμε το κρέας για 3 ώρες και το ξαφρίζουμε με τρυπητή κουτάλα.
Ρίχνουμε ένα κρεμμύδι στα τέσσερα και μια ντομάτα το ίδιο και πιπέρι.
Το αλάτι πολύ αργότερα γιατί σκληραίνει το κρέας.
Οταν ψηθεί καλά, στραγγίζουμε το ζωμό , εφόσον ρίξουμε τον χυμό 3 λεμονιών.
Μετράμε 3 κούπες ζωμό με 1 κούπα ρύζι Καρολίνα.
Ψήνουμε το ρύζι για 30 λεπτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
Τσιγαρίζουμε λίγο βούτυρο γάλακτος, το ρίχνουμε στο ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να κρατά λίγο το ρύζι και σκεπάζουμε με πετσέτα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Αγγελικη Καραβολια
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More