Ελβετικά Αυγά: Πολύ νόστιμη, εύκολη και ανέξοδη συνταγή με αυγά στο φούρνο.

Υλικά για τα Ελβετικά Αυγα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
τέσσερις ή πέντε φέτες άσπρο ψωμί
250 γραμμάρια τυρί
τέσσερα ή πέντε αυγά
λάδι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε τις φέτες ψωμί. Πασπαλίζουμε με τυρί, πάπρικα, πιπέρι και κάνουμε τρύπες στο ψωμί.
Βάζουμε από πάνω τα αυγά και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Magdalena Angelova