Η μπορντώ σκορδαλιά είναι ένα συνοδευτικό για κάθε είδους ψάρι και όχι μόνο με τον μπακαλιάρο όπως έχουμε συνηθίσει.
Συνδυάζει την αψάδα του σκόρδου με τη γλύκα του παντζαριού και θα τη λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι.
Χτυπάμε στο μουλτι πρώτα, 3 σκελίδες σκόρδο, μισή κούπα ελαιόλαδο, λίγο αλάτι, και 1 φλυτζανακι του καφέ μηλοξυδο. Ύστερα ρίχνω μισή κούπα καρύδια ξαναχτυπαμε, ύστερα ρίχνω 3 βρασμένες πατάτες, μισή φέτα ψωμί προζυμενιο και μουσκεμένο στο νερό, 2 μπατζαρια βρασμένα. Άν χρειαστεί ρίχνω μέσα λίγο ζουμακι από αυτό που έβρασα τις πατάτες.
Δοκιμάστε τη και θα μας θυμηθείτε!
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou.
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More