Υλικά
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της φρυγανιάς. Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και η φέτα να τριφτεί στο χέρι όσο χοντρή ή ψιλή θέλετε. Βουτυρώστε ένα πυρέξ και απλώστε τη φρυγανιά.
Βάλτε το μίγμα στο πυρέξ και απλώστε αρκετό σουσάμι. Την ψήνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε ζεστη και κρύα.
via athensmagazine
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More