Μια από της πιο νόστιμες τούρτες που υπάρχει.
Σε ένα μπολ βάζουμε την κουβερτούρα γάλακτος και την αμυγδαλόκερμα και λιώνουμε στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί.
Προσθέτουμε στο μείγμα τα αλεσμένα δημητριακά και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα τσέρκι 20 εκ. σαν βάση και το βάζουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μίξερ τη φυτική σαντιγί μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί.
Προσθέτουμε την πραλίνα gianduia και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια μους.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση και βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Γαρνίρουμε την τούρτα με την κρέμα κακάο με νιφάδες ρυζιού.
Tip: Στη βάση, αν δε βρείτε αμυγδαλόκρεμα, μπορείτε να βάλετε πραλίνα.
Καλή επιτυχία!
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More