Ναι καλά το διαβάσατε δεν το έγραψα λάθος… Ροζόγαλο το κλασικό ρυζόγαλο με άρωμα φραουλένιο! Το ξέρετε πόσο αγαπώ την μαγειρική, και μου αρέσει να πειραματίζομαι, με νέες γεύσεις και ιδέες! “Παντρεύω” την παραδοσιακή κουζίνα με την μοντέρνα και συχνά αυτοσχέδιαζω… Το Ρυζόγαλο είναι ένα από τα αγαπημένα μας επιδόρπια, που είναι εύκολο να γίνει, κρεμώδες και αρωματικό… Ένα διαφορετικό Ρυζόγαλο σας έχω για σήμερα λοιπόν… νοστιμότατο με γεύση και άρωμα φράουλας, διαφορετικό από την κλασική έκδοση, αλλά και έτσι σάς το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Τι θα χρειαστούμε…
Δείτε ακόμα: Συνταγή στρούντελ μήλο με καρύδια και σταφίδες!
Ξεπλένουμε το ρύζι καλά με νερό και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει για περίπου 10 λεπτά ανακατεύοντάς το τακτικά. Αμέσως μετά βάζουμε στην ίδια κατσαρόλα το γάλα, το νερό τη ζάχαρη, ρίχνουμε και το φακελάκι στιγμής Γιώτης φράουλα, και ανακατεύουμε συνέχεια περίπου 10 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε το ΡΟΖ…ΟΓΑΛΟ σε 6-7 μπολάκια. Όταν κρυώσει ελαφρώς πασπαλίζουμε με κανέλα η ότι άλλο θέλουμε. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο… που δεν θα προλάβετε να το βάλετε γιατί θα γίνει ανάρπαστο!!!
Καλή σας απόλαυση!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ και το μέλος Κυριακή Συμεωνίδου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More