Σούπερ γλυκό ψυγείου με ροδάκινα!
Χτυπάμε το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες. Ενώνουμε τα 2 μείγματα και το βάζουμε στο ψυγείο. Αδειάζουμε την πρώτη κονσέρβα με τα ροδάκινα και αφήνουμε να στραγγίξουν (το σιροπάκι το κρατάμε!). Κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο μείγμα με το μασκαρπόνε. Αδειάζουμε και στραγγίζουμε και την άλλη κονσέρβα κατα τον ίδιο τρόπο. Βάζουμε το σιροπάκι από τα ροδάκινα μαζί με λίγο γάλα σε ένα βαθύ μπωλ και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα ένα για πολύ λίγο και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Μόλις καλύψουμε την επιφάνεια ρίχνουμε τη μισή κρέμα με το μασκαρπόνε. Βάζουμε άλλη μια σειρά από σαβαγιάρ και απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη σε σαντιγή και διακοσμούμε το γλυκό μας παρέα με τα ροδάκινα.
Δείτε ακόμα: «Μιλφέιγ» – Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς (cream crackers) και κρέμα άνθους αραβοσίτου
Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι! Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ και το μέλος Georgia Chatzimanoli-Grimwood
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More