in ,

Αυγά Τουρσί

αυγα τουρσι
Αυγά Τουρσί

Αυτή η συνταγή για αυγά τουρσί είναι τέλεια αν σας έχουν περισσέψει αβγά βρασμένα ή ωμά που δεν ξέρετε πώς να τα αξιοποιήσετε.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και είναι τα αυγά είναι ιδανικά για σάντουιτς αλλά και για τον μεζέ σας με το ούζο και το κρασί.

Δοκιμάστε επίσης: Φτιάχνουμε Ελβετικά Αυγά

Για βάζο 1 λίτρου ….κάθε στρώση παίρνει 4 αυγά ..από πάνω βάζω κρεμμύδι ξερό, μπόλικο σκόρδο, κόκκους μαύρου πιπεριού, κουρκουμά, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό…ξανά αυγά από πάνω και τα ίδια υλικά…το συγκεκριμένο βάζο παίρνει 14 αυγά…κατόπιν γεμίζουμε τα 2/3 του βάζου με σπορέλαιο και το 1/3 με ξύδι άσπρο…το έκλεισα καλά και το κούνησα καλά να ανακατευτούν….

Είναι ένας υπέροχος μεζές για τσίπουρο, ρετσίνα, κρασί ή μπορείτε να τα κόψετε μετά σε ότι σχήματα θέλετε και να τα βάλετε σε σαλάτα…το ξύδι τα σφίγγει και έτσι διατηρείται το σχήμα που θα τους δώσετε ..το βάζετε στο ψυγείο για 10 μέρες κουνώντας το μια φορά την ημέρα και μετά από 10 μέρες είναι έτοιμα να τα χτυπήσετε αλύπητα….διατηρούνται άνετα 6 μήνες…αν και σε εμένα ποτέ δεν άντεξαν για τόσο διάστημα…

Δοκιμάστε επίσης: Συνταγή για αφράτο ρολό κιμά γεμιστό με αυγά στο φούρνο!

αυγουλάκια τουρσί,τουρσί με πασχαλινά αυγά,συνταγή για τουρσί

Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Γεωργια Σαλονικα

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
μαρμελαδα φραουλα

Μαρμελάδα Φράουλα

ταρτακια, ατομικα ταρτακια

Ατομικά Ταρτάκια που θα λατρέψουν όλοι!