Σπιτική πάστα ελιάς για τους λάτρεις των πικάντικων.
Υλικά
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελιές καθαρισμένα από κουκούτσια
1 κ.σ. κολοκυθόσπορους
1 κ.σ. ηλιόσπορους
1 κ.σ. καρύδια
2 πιπεριές τσίλι
2 σκελίδες σκόρδο
3 αποξηραμένης ντομάτας σε λάδι
ελαιόλαδο
ρίγανη
μια κ.σ. ξύδι ή χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια πάστα όσο πήχη θέλουμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Lilqna Petrova