Συνταγή για χειροποίητα και πανεύκολα νιόκι με ανθότυρο και παρμεζάνα.
2 κούπες ανθότυρο
2 αυγά
1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα
1.1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ. γλυκού αλάτι
1.1/2 κ. σούπας λάδι
Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά το δουλεύουμε να κάνουμε την ζύμη μας.
Στον πάγκο βάζουμε αλεύρι και διπλώνουμε την ζύμη μέχρι να γίνει.
Κόβουμε κομμάτια και κάνουμε κορδόνια κόβουμε κάθε 3-4 πόντους αλευρώνουμε τα χέρια και τον πάγκο , τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί με αλεύρι.
Βάζουμε σε κατσαρόλα πολύ νερό με αλάτι να βράσει, ρίχνουμε λίγα νιόκι σε 2 λεπτά ανεβαίνουν στην επιφάνεια είναι έτοιμα. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα νιόκι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Effie Tsouras
Η Αυθεντική Τσουχτή Μάνης – Μια μακαρονάδα όνειρο
Η συνταγή για την Κρύα Μακαρονοσαλάτα των Goody’s από το Salad Bar
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More