Tα πιο νόστιμα και πιο τραγανά μπισκότα κανέλας, εύκολα και γρήγορα.
150 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. ζάχαρη (καστανή/λευκή)
1 αβγό
1 κ.σ. κανέλλα
1 κ.γ. baking powder
300 γρ. αλεύρι
επικάλυψη: 2 κ.σ. ζάχαρη και 1 κ.γ. κανέλλα
Ανακατεύω όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι με αβγογδάρτη.
Προσθέτω το αλεύρι και ζυμώνω με τα χέρια.
Πλάθω τα μπισκότα ,τα περνάω απ’ την “επικάλυψη” και ψήνω σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί στους 180 αντιστάσεις για περίπου 20-30 λεπτά.
Μόλις βγουν από το φούρνο είναι ζεστά και μαλακά αλλά όσο κρυώνουν γίνονται τραγανά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος supermum_of_twinboys
Μπισκότα με Πορτοκάλι για τον καφέ σας!
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More