Σπιτικό κέικ με λάδι και πορτοκαλάδα με ανθρακικό.
Υλικά
1 κεσεδάκι των 200 γρ. ηλιέλαιο και ελαιόλαδο μισό μισό
1 κεσεδάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 βανίλιες αλλά και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 φαρίνα με άρωμα πορτοκαλιού και μισό κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1 κεσεδάκι ζάχαρη
Πρώτα χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Ύστερα ρίχνω το λάδι, ύστερα το αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν παουντερ. Λαδώνω μια φόρμα του κέικ ρίχνω το μείγμα και ψήνουμε στους 170 για 50′.
Τα χτύπησα στο μίξερ χειρός.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More