Παραδοσιακή μελόπιτα με ανθότυρο και μέλι για έναν τέλειο συνδυασμό!

Υλικά
500 γρ. ανθότυρο
4 αυγά
1 γεμάτη κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
1 βανίλια
Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
100 γρ. μέλι
Κανέλα
λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι 20 εκατοστών και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Νικολέττα Πετροπούλου