Πολυβιταμινούχο φαγητό γεμάτο σίδηρο και νοστιμότατο! Με φρέσκο ελαιόλαδο από πάνω και χυμό λεμονιού.
Μισή πιπεριά κόκκινη σε φέτες
αλατοπίπερο
ρίγανη
τζίντζερ σε σκόνη
κουρκουμάς
1 κύβο λαχανικών
2 κουταλιές πλιγούρι ξεπλυμένο με νερό
Σοτάρω 2 κρεμμυδάκια φρέσκα μέσα σε 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο. Ρίχνω 1 μικρή πιπερίτσα κόκκινη καυτερή, 1 κούπα σπανάκι κατεψυγμένο, μισή κούπα ανάμεικτα λαχανικά και ξεβρασμένες φακές ίσα με μισή κούπα.
Συμπληρώνω 1 φλυτζάνι του τσαγιού νερό και αφήνω να βράσουν όλα μαζί σέ σιγανή φωτιά για 25′. Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού και λίγο ωμό ελαιόλαδο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More