Ένα νόστιμο, νηστίσιμο και διαφορετικό γιουβέτσι. Τώρα το καλοκαίρι αποφεύγουμε τα πολλά κρέατα και προτιμούμε περισσότερα λαχανικά.
Το γιουβέτσι με μανιτάρια είναι μια ιδανική επιλογή.
– Ετοιμάζουμε τη σάλτσα σοτάροντας στο λάδι τα μανιτάρια που έχουμε κόψει ψιλά και το κρεμμύδι.
– Ρίχνουμε την ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το πιπέρι, το αλάτι και τα υπόλοιπα.
– Στο μεταξύ, βράζουμε με αλάτι το κριθαράκι. Οταν βράσει αρκετά, αλλά όχι πλήρως, το κατεβάζουμε και το σουρώνουμε.
– Ανακατεύουμε με τη σάλτσα και βάζουμε σε δυνατό φούρνο. Οταν πιει τη σάλτσα και κάνει κρούστα το βγάζουμε.
– Γίνεται και με βούτυρο και τυρί τριμμένο (από πάνω για νόστιμη κρούστα).
Μια συνταγή από το e-cook.gr
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More