Γρήγορη και εύκολη συνταγή με ρύζι.
2 φλυτζάνια ρύζι
6 νερό
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
8 ώριμες ντομάτες τριμμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1 κύβο λαχανικών
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανός
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε μέχρι να μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε , την τριμμένη ντομάτα την πιπεριά, τον μαϊντανό και τον κύβο.
Μαγειρέψτε για ένα με δύο λεπτά ανακατεύοντας. Ρίξτε το νερό και ανακατεύετε. Προσθέστε όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε. Τοποθετήστε το ρύζι σε ένα ταψί και από πάνω ρίξτε την σάλτσα ντομάτας που μαγειρέψατε.
Ψήστε το φαγητό για 30 λεπτά μέχρι το ρύζι να μαγειρευτεί καλά και να απορροφήσει τα υγρά. Αναλόγως τον φούρνο σας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Katerina Kostanasiou-Tatsi
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More