Αν είστε λάτρης της πίτσας και θέλετε να φτιάχνετε τη δική σας ζύμη αλλά δεν θέλετε το αλεύρι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς.
Για το τι θα βάλετε από πάνω είναι δική σας επιλογή και ποικίλλει από τι έχετε όρεξη ή διάθεση. Τυριά, αλλαντικά, λουκάνικο ή και λαχανικά για τους vegan, όλα ταιριάζουν.
Για την ζύμη
1/2 φλ. Γιαούρτι
3 αυγα
125γρ κρέμα τυρί
1 κ.σ ελαιόλαδο
1κ.σ αλάτι
10γρ μπέικιν πάουντερ
150γρ τριμμένο κασέρι (Gouda)
70 γρ ψύλλιο ( Psyllium Husk)
Για την σάλτσα
1 ντοματα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο και κομμένο πολύ ψηλό)
1/2κ.γ κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
Μαϊντανό
50γρ βούτυρο
Ανακατεύουμε τα υλικά για την βάση μας (βγαίνει μαλακια και κολλάει ) και την απλώνουμε σε ταψη 30 νούμερο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί . Ψήνουμε ώσπου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα . Την βγάζουμε απλώνουμε την σάλτσα παντού και βάζουμε υλικά τις αρεσκείας μας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Anna Kassandra
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More