Μια πανεύκολη συνταγή, για ένα λαχταριστό γλυκό ψυγείου. Απλά… υπομονή για κάποιες ώρες για να κρυώσει και να το απολαύσουμε!!!
Δείτε ακόμα: «Μιλφέιγ» – Γλυκό ψυγείου με κριμ κράκερς (cream crackers) και κρέμα άνθους αραβοσίτου
Τοποθετούμε το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το ινδοκάρυδο σε μία βαθιά κατσαρόλα, ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά συνεχώς μέχρι να πήξει. Τοποθετούμε σε μια φόρμα του κέικ μεμβράνη, καλύπτοντας καλά όλη την φόρμα. Βάζουμε το μείγμα ομοιόμορφα, και τα μπισκότα διαδοχικά στη κρέμα.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει καλά, και το βάζουμε στο ψυγείο. Τέλος αναποδογυρίζουμε προσεχτικά σε μία πιατέλα, και διακοσμούμε με ότι θέλουμε. Κόβουμε κομμάτια, και σερβίρουμε!
Καλή απόλαυση!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Κυριακή Συμεωνίδου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More