Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Συμβουλές

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε
Γιατί Πρέπει να Στύψετε Λίγο Λεμόνι στο Λάδι Όταν Τηγανίζετε

Το τηγάνισμα είναι μια δημοφιλής μέθοδος μαγειρέματος. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να στύψετε λίγο λεμόνι στο τηγάνι με το λάδι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έχει πολλά οφέλη.

Ρίξτε λάδι στο τηγάνι και προσθέστε χυμό λεμονιού. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται και ακουστεί ένα τρίξιμο, προσθέστε το φαγητό και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει.

Δείτε ακόμη Το Κόλπο για να Φτιάξετε Τραγανές Τηγανητές Πατάτες με πιο Υγιεινό Τρόπο

Η χρήση λεμονιού κατά το τηγάνισμα βοηθά να μην κολλήσει το φαγητό στον πάτο του τηγανιού. Ενισχύει επίσης τη γεύση του και διασφαλίζει ότι το φαγητό έχει μια τραγανή κρούστα ενώ παραμένει μαλακό στο εσωτερικό.

Όταν τηγανίζετε, χρησιμοποιήστε μέτρια-χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να μαγειρευτεί και στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία για να γίνει το εξωτερικό τραγανό.

Επιπλέον αποτρέπει το πιτσίλισμα από λάδια και λίπη.

πηγή

Δείτε επίσης Οι 9 Απόλυτες Συμβουλές για το Τέλειο Τηγάνισμα

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 4.6 / 5. βαθμοί: 19

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

4 Λάθη που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με τις Ψαροκροκέτες

syntages gia olous

20 Τροφές Με Πολύ Λίγες ή 0 Θερμίδες Για Υγιεινό Αδυνάτισμα και Καύση Λίπους!

syntages gia olous

Το Μυστικό του Jamie Oliver για Τέλειες Τραγανές Πατάτες!

syntages gia olous

4 Κόλπα για να Μαγειρέψετε Πατσά Χωρίς να Μυρίσει Όλο το Σπίτι

syntages gia olous

Δυσκολεύεσαι να φτιάξεις Σπιτικό Φύλλο για Πίτα τραγανό; Εδώ θα δεις βήμα βήμα τις οδηγίες για να γίνεις εξπέρ ακόμα και αν είσαι αρχάριος

syntages gia olous

Γιατί Πρέπει να Ξεπλένετε το Μπέικον με Νερό πριν το Μαγείρεμα

syntages gia olous