Συνταγή για βουτυρόκρεμα (frosting)
Η βουτυρόκρεμα συνήθως χρησιμοποιείται στα cupcakes αλλά και σαν επικάλυψη σε κέικ και τούρτες που θέλουμε να τοποθετήσουμε ζαχαρόπαστα. Η συνταγή και η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως και τα υλικά.
Δείτε επίσης: Απίστευτο κέικ βανίλιας γεμιστό με Nutella!!
Υλικά:
- 400 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- βανίλια
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με το αλάτι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη αφού την έχουμε κοσκινίσει, σταδιακά για να μην σβολιάσει. Ρίχνουμε τη βανίλια και χτυπάμε για 3 λεπτά περίπου. Η βουτυρόκρεμα θέλει γενικά καλό χτύπημα και προσοχή στο σβόλιασμα.
Καλή επιτυχία!
GIPHY App Key not set. Please check settings