Aυτό το φαγάκι όποιος το φτιάξει έτσι όπως θα διαβάσει παρακάτω θα βάλει στο μενού του μια καινούρια γεύση.
Μπορεί να μοιάζει οπτικά με συνταγή για μπριάμ αλλά δεν έχει καμία σχέση η γεύση του. Σαμιώτικο μπριάμ Λοιπόν!
Δείτε ακόμη: Πώς να φτιάξεις το πιο τέλειο σπυρωτό ρύζι για να απογειώσεις το πιάτο σου!
Μια υπέροχη συνταγή πλούσια σε βιταμίνες αλλά και σε γεύση από την Gogo Samiou και την ομάδα στο Facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Δείτε επίσης: Πως αποφλοιώνουμε ντομάτες, κρεμμύδια και σκόρδα !
Κόψτε όλα τα λαχανικά σε κύβους. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το κόψιμο.
Σε ένα σκεύος, ταψή ή πυρέξ τοποθετήστε όλα τα λαχανικά, όλα τα μπαχαρικά, το λεμόνι , το λάδι, το σκόρδο. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε νεράκι μεχρι την μέση του ταψιού.
Βάλτε το στο φούρνο μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνετε πολλές φορές ακόμα με αυτόν τον τρόπο.
Από την ομάδα στο Facebook “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More