Syntagesgiaolous.gr | Συνταγές για Φαγητά και γλυκά
Συμβουλές

Πως να Ξεχωρίστε Εύκολα και Γρήγορα τον Κρόκο από το Ασπράδι του Αυγού

Πως να Ξεχωρίστε Εύκολα και Γρήγορα τον Κρόκο από το Ασπράδι του Αυγού
Πως να Ξεχωρίστε Εύκολα και Γρήγορα τον Κρόκο από το Ασπράδι του Αυγού

Η διαδικασία του διαχωρισμού του κρόκου από το ασπράδι του αυγού μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένετε αν δεν το έχεις ξανακάνετε. Ευτυχώς, υπάρχει απλό εύκολο κόλπο που θα σας βοηθήσει να τα ξεχωρίσετε εύκολα και γρήγορα.

Βεβαιωθείτε ότι τα αυγά είναι κρύα όταν τα χωρίζετε, καθώς τόσο οι κρόκοι όσο και τα ασπράδια είναι πιο σφιχτά, που σημαίνει ότι θα διαχωριστούν πιο εύκολα. Οπότε κάντε τη διαδικασία διαχωρισμού όταν τα αυγά βγουν κατευθείαν από το ψυγείο. Ή, να τα βάλετε στην κατάψυξη για λίγα λεπτά για να κρυώσουν.

Δείτε επίσης Πως το Air Fryer Μπορεί να Βελτιώσει Απροσδόκητα τον Καφέ σας

Πώς να φέρετε τα χωρισμένα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

Αφού χωρίσετε τα αυγά, βάλτε τους κρόκους και τα ασπράδια σε διαφορετικά μπολ. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα τετράγωνο ή στρογγυλό τηγάνι και προσθέστε ζεστό νερό μέχρι η στάθμη του νερού να φτάσει περίπου στα μισά των μπολ. Αφήστε τα για περίπου 10 λεπτά. Αυτό το κόλπο θα φέρει τους κρόκους και τα ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να είναι έτοιμα για τη συνταγή σας.

πηγή φωτό: Dzurag/Getty Images

Δείτε ακόμη Πως να Φτιάξετε Εύκολα Ελιές Θρούμπες

Πόσο χρήσιμο ήταν το άρθρο?

Κλικ στα αστέρια να βαθμολογήσεις!

Μέσος όρος βαθμολογίας 0 / 5. βαθμοί: 0

Καμία βαθμολογία ακόμα! Γίνε ο πρώτος.

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Σε ενδιάφέρουν

Γιατί Δεν Πρέπει Ποτέ να Μαγειρεύετε με Ζεστό Νερό Βρύσης

syntages gia olous

Ξέρετε Γιατί Πρέπει να Μουλιάζετε τα Φασόλια πριν τα Μαγειρέψετε;

syntages gia olous

Πως να Αποξηράνετε Εύκολα Σύκα στο Σπίτι

syntages gia olous

Γιατί να Αναμείξετε Βούτυρο και Ελαιόλαδο Όταν Μαγειρεύετε

syntages gia olous

Πως να Ξεφλουδίσετε Βραστά Αυγά Μέσα σε Λίγα Δευτερόλεπτα

syntages gia olous

Το Κόλπο για να μην Απορροφούν Λάδι οι Τηγανητές Μελιτζάνες

syntages gia olous