Βελουδένια Κρέμα για γέμισμα γλυκών Μιλφέιγ – Τρίγωνα Πανοράματος και για πολλά άλλα

Βελουδένια Κρέμα για γέμισμα γλυκών Μιλφέιγ – Τρίγωνα Πανοράματος

Υλικά

800 πλήρες γάλα
200 γραμ κρέμα γάλακτος
5 κρόκοι αυγών
300γρ ζάχαρη
60γρ κορν φλαουρ
1 στικ βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.

Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας. ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά.

Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.

Αλλάζουμε σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η κρέμα μας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την φάτε και με κουτάλι σαν κρέμα.

via igastronomie

0/5 (0 Reviews)
Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!