Συνταγή για βουτυρόκρεμα (frosting)

Η βουτυρόκρεμα συνήθως χρησιμοποιείται στα cupcakes αλλά και σαν επικάλυψη σε κέικ και τούρτες που θέλουμε να τοποθετήσουμε ζαχαρόπαστα. Η συνταγή και η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως και τα υλικά.

Δείτε επίσης: Απίστευτο κέικ βανίλιας γεμιστό με Nutella!!

σπιτική βουτυρόκρεμα

Υλικά:

  • 400 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • βανίλια
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο με το αλάτι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη αφού την έχουμε κοσκινίσει, σταδιακά για να μην σβολιάσει. Ρίχνουμε τη βανίλια και χτυπάμε για 3 λεπτά περίπου. Η βουτυρόκρεμα θέλει γενικά καλό χτύπημα και προσοχή στο σβόλιασμα.

Καλή επιτυχία!

0/5 (0 Reviews)
Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!