Λαγός στην γάστρα με Μετσοβόνε και λιαστές ντομάτες


Εκτυπώστε αυτή τη συνταγή Εκτυπώστε αυτή τη συνταγή

από τον vasilis

Λαγός στην γάστρα με Μετσοβόνε και λιαστές ντομάτες

Αντί για μετσοβόνε δοκιμάστε το τυρί της αρεσκείας σας.

Υλικά Παρασκευή

1 Λαγός σε μερίδες.
300γρ. Μετσοβόνε.
10 Λιαστές ντομάτες.
2 Κρεμμύδια.
1 Δαφνόφυλλο.
3 Σκελίδες σκόρδο.
10 Κόκους πιπέρι.
3 Κόκους μπαχάρι.
Αλάτι, πιπέρι.
Ελαιόλαδο.

Ξεκινάμε με την μαρινάδα. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τον λαγό,
κρεμμύδια σε ροδέλες, το δαφνόφυλλο, τις σκελίδες σκόρδου, τους κόκους μπαχάρι και τους κόκους πιπέρι, για 24 ώρες στο ψυγείο. Την επομένη βγάζουμε τον λαγό απο την μαρινάδα, τον αλατίζουμε και σε δυνατή φωτιά τον ροδίζουμε προσθέτουμε
και τα άλλα υλικά της μαρινάτας μόνο για να βγάλουν τα
αρώματα τους και απο εκεί στην γάστρα, τοποθετούμε το τυρί
και τις λιαστές, καπάκι και σε προθερμασμένο φούρνο στους
160 για 2 ώρες περίπου.

Καλή σας Όρεξη!

Τη συνταγή αυτή έγραψε ο

Login

Facebook login by WP-FB-AutoConnect